Image

Online konference k novinkám CAD/CAM/BIM/GIS/PDM aplikací


Děkujeme za Vaši účast!

Ve středu 5. května se uskutečnil již čtvrtý ročník jarní online konference společnosti Arkance Systems (dříve známé jako CAD Studio) – “Autodesk LIVE 2022“. Tato akce se koná v podobě interaktivního veřejného videostreamu vysílaného na YouTube a Facebooku a představujeme v ní nově vydané produkty Autodesku i aplikace vyvinuté samotnou firmou Arkance Systems.

Na letošním LIVE 2022 byla představena nová produktová řada Autodesk 2022. Ranní dvouhodinová sekce byla zaměřena na strojírenství (CAD/CAM), následovala sekce GIS/FM produktů a odpolední sekce se věnovala stavebnictví a BIM technologiím. Letos byla významná část programu věnovaná novým aplikacím z dílny Arkance Systems – ať už to byly strojařské automatizační nástroje založené na platformě Autodesk Forge, PDM nástroje pro Autodesk Vault, doplňky pro Fusion 360, GIS nástroje kolem platformy twiGIS nebo nové BIM nástroje doplňující aplikace Revit a Civil 3D – např. BIM Feeder, Potrubák, Záborák, Výpis prvků, rozšířená verze Holixa Tools for Revit a další. Těmto novým nástrojům se budeme věnovat i v následných webinářích.

Trvalý zájem odborné veřejnosti o novinky CAD, CAM, PDM, GIS a BIM aplikací se projevil nejen počtem zaregistrovaných, ale především počtem reálných účastníků – vysílané videostreamy zhlédlo na počítačích, tabletech, chytrých telefonech a televizorech přes 1500 sledujících (letos bez maďarskojazyčné sekce).

Profesionální kvalitu vysílaného streamu ve full-HD rozlišení technicky zajišťovaly společnosti LIVEsignal.tv a AV Media z televizního studia v Praze. Celková doba vysílání přesáhla 6 hodin.

Více informací o konferenci

Image
Image

Popis funkcí


Úprava kusovníku - Kusovník můžeme rozšířit o další zvolené parametry, nebo parametry doplňovat, např. popis součásti.

Export kusovníku do excelu - Hotový kusovník můžete vyexportovat do excelu, kde se automaticky vytvoří tabulka se součástmi. Vhodné pro výrobu.

Přesunutí k počátku - Funkce umožňuje přesunout počátek vybrané součásti k počátku sestavy. Vhodné pro lepší práci se sestavami.

Konstrukční čáry - Hromadně mění typy promítnutých hran na konstrukční čáry.

Převodník jednotek - Pro převod více než 750 typů mezinárodních a historických fyzických měrných jednotek, jako je: délka, objem, čas, hmotnost, hustota, tlak, moment, a další.

Image

Nejnovější videa pro Fusion 360:

1 měsíc ago5

Záznam webináře - Autodesk Fusion - novinky 2024

Novinky CAD/CAM/CAE/EDA aplikace Autodesk Fusion - záznam webináře společnosti ARKANCE z 25.6.2024 - CAM assist – programujte pomocí umělé inteligence (AI) - Teximp – spolupráce s výrobcem strojů...

4 měsíce ago3

Fusion CAM - Nová strategie pro soustružení zápichů

Autodesk Fusion pokračuje ve zdokonalování soustružnických operací a v lednové verzi roku 2024 přináší novou strategii pro soustružení zápichů. Hlavní předností této strategie je zohlednění ...